Prezentare Test Builder Skill Tests

Cu ajutorul platformei Test Builder a Skill Tests utilizatorii pot crea publica teste personalizate, utilizând conținutul de aptitudini și cunoștințe existent în conturile lor de testare online.

Această nouă funcționalitate permite utilizatorilor să selecteze și să grupeze întrebări din diferite teste, să elaboreze instrucțiuni personalizate și să configureze setări critice pentru felul în care este parcurs testul de către persoana evaluată. După publicarea unui test personalizat pe un cont, acesta devine disponibil imediat pentru utilizare.


Caracteristicile Test Builder-ului Skill Tests

  • Acces configurabil pentru utilizatori - Administratorii conturilor pot alege ce utilizatori pot accesa sistemul Test Builder din conturile lor personale.
  • Creați și editați teste personalizate - Utilizatorii pot alege să elaboreze teste noi, de la zero, utilizând conținutul existent iar, odată ce testele personalizate sunt publicate, ele pot fi editate și ulterior prin intermediul platformei.
  • Combinați conținut din subiecte multiple - Utilizatorii pot combina itemii de test din oricare și din multiple titluri de aptitudini și cunoștințe într-un singur test personalizat, care poate conține până la 50 de itemi. Funcționalitatea noastră intuitivă de căutare integrată în platformă face facilă găsirea itemilor de care aveți nevoie.
  • Interfață ușor de utilizat cu funcționalitate drag-and-drop - Utilizatorii au control asupra ordinii itemilor și a secțiunilor individuale ale testului prin intermediul unei interfețe simple de tip drag-and-drop.
  • Instrucțiuni și tutoriale personalizate - Utilizatorii pot alege să utilizeze instrucțiunile noastre standard generice sau să își insereze propriile instrucțiuni pentru test sau pentru fiecare secțiune a testului. De asemenea, utilizatorii pot opta pentru adăugarea de tutoriale dintr-o listă de tutoriale de simulare puse la dispoziție de noi, în cazul în care consideră că acestea sunt necesare.
  • Pre-vizualizări ale itemilor și testelor - Pe măsură ce adăugați instrucțiuni sau itemi (întrebări) testului dumneavoastră, puteți pre-vizualiza versiuni actuale și funcționale ale conținutului, acestea fiind afișate în procesul de testare din contul dumneavoastră.
  • Setări intuitive de editare a parcurgerii testelor -Funcționalitate de cronometru, afișare aleatorie a itemilor, opțiune de reîncercare pentru re-completarea testelor și controale ce setează apariția unei revizuiri la sfârșitul testului. Toate aceste funcții sunt ușor de configurat și permit utilizatorilor să alinieze parcurgerea testelor personalizate la cerințele procesului.
  • Personalizați oricâte teste sunt necesare organizației dumneavoastră - Odată ce vi se alocă un cont, puteți publica oricâte teste sunt necesare în procesul lor de evaluare, fără costuri suplimentare.
Test builder