Echipa noastră de psihologi industriali și organizaționali lucrează cu dvs. pentru a construi soluții individualizate care să vă aducă succesul.


Înțelegerea facilitatorilor principali ai succesului

  • Analiza locului de muncă – Profitați de Modelul de Performanță și Excelență Skill Tests care vă ajută să identificați cele mai critice aspecte ale locului de muncă și condițiile necesare pentru atingerea performanței.
  • Dezvoltarea Descrierii Postului (Job Description Development) – Posturile se schimbă în timp. Sunt descrierile postului curent în concordanță cu cerințele locului de muncă? Folosiți expertiza Skill Tests pentru a vă păstra documentația la standarde înalte și pentru a atrage talente noi în organizației dvs.
  • Modelarea competențelor – Ce vă face compania de succes? Folosiți-vă de expertiza Skill Tests pentru a crea un cadru care pune în lumină cele mai importante aptitudini și abilități care reprezintă facilitatoarele de succes ale organizația dvs.
  • Analiza potrivirii cu organizația – Pune în lumină valorile culturale ale organizației dvs. folosind o abordare aprofundată și unică care va atrage candidații care se potrivesc cel mai bine cu atributele organizației.

Creșterea eficienței în procesul de angajare

  • Personalizarea Procesului de Dezvoltare de Teste – Cu peste 30 de ani de experiență, consultanții noștri vă vor îndruma în derularea unor evaluări care sunt în concordanță cu cerințele postului. Fie că utilizați conținutul pe care vi-l pune Skill Tests la dispoziție, sau că utilizați testele individualizate, vă asigurăm că serviciile oferite vor fi în concordanță cu nevoile organizației dvs.
  • Validare – Skill Tests vă asigură organizația de un proces de evaluare valid, astfel programul nostru de evaluare are un impact direct și pozitiv asupra performanței individului și al organizației.
  • Dezvoltarea Interviului Comportamental și Training-ul – Interviurile comportamentale oferă o imagine completă asupra profilului candidatului și asupra potrivirii acestuia cu postul și compania. Utilizând modelul de performanță și excelență pus la dispoziție de Skill Tests, puteți dezvolta o grilă de interviu structurat, utilă în selectarea obiectivă a candidaților.

Evaluarea valorilor și a succesului

  • Măsură a performanței – Cu ajutorul expertizei de care dispune Skill Tests, puteți identifica și dezvolta o măsură eficientă a performanței, cu ajutorul căreia puteți face diferența între angajații cu o performanță mai bună și cei cu o performanță slabă.  
  • Randamentul investițiilor – Alăturați-vă familiei Skill Tests pentru a vă convinge de rolul important pe care procesul de evaluare îl joacă în generarea profitului companiei dvs.