Servicii de consultanță

Echipa Skill Tests poate colabora cu dvs. pentru a construi soluții personalizate de evaluare.

Realizăm analiza posturilor, cu scopul de a identifica cunoștințele, aptitudinile, abilitățile și preferințele comportamentale critice obținerii unei performanțe bune. Dezvoltăm fișele posturilor pentru a păstra documentația la standarde înalte.

Identificăm soluțiile potrivite nevoilor de angajare ale organizațiilor, din catalogul Skill Tests actual sau putem dezvolta noi soluții, valide, potrivite acestor nevoi. Dezvoltăm ghiduri de bune practici pentru interviuri comportamentale, pentru care putem livra cursuri.

Identificăm criteriile și nivelurile de performanță care diferențiază angajații cu o performanță bună de cei cu o performanță slabă. Putem calcula randamentul investițiilor (ROI) pentru soluțiile pe care vi le oferim.

Instrumente de evaluare

Care este soluția optimă în funcție de etapa procesului de selecție?

Generator de teste

Cu ajutorul platformei Test Builder a Skill Tests utilizatorii pot crea teste personalizate, utilizând conținutul de aptitudini și cunoștințe existent în conturile lor de testare online.

Această funcționalitate permite utilizatorilor să selecteze și să grupeze întrebări din diferite teste, să elaboreze instrucțiuni personalizate și să configureze setări critice pentru felul în care este parcurs testul de către persoana evaluată. După publicarea unui test personalizat pe un cont, acesta devine disponibil imediat pentru utilizare.

Caracteristicile Test Builder-ului Skill Tests

Acces configurabil pentru utilizatori

Creați și editați teste personalizate

Combinați conținut din subiecte multiple

Interfață ușor de utilizat cu funcționalitate drag-and-drop

Instrucțiuni și tutoriale personalizate

Pre-vizualizări ale itemilor și testelor

Setări intuitive de editare a parcurgerii testelor

Personalizați oricâte teste sunt necesare organizației dumneavoastră

test builder