Resurse

Pachetul de Evaluare pentru Call Center

Pachetul de Evaluare pentru Call Center permite o testare a cunostintelor, aptitudinilor si abilitatilor candidatilor eficienta atât în ceea ce priveste administrarea, cât si sub aspectul costurilor.

Seria de Simulari de Call Center

Aceasta serie de evaluari contine instrumente de tip simulare realiste si interactive aplicabile celor mai frecvent întâlnite roluri din call center.

Pachetul de Evaluare pentru HoReCa

Pachetul de Evaluare HoReCa pus la dispozitie de catre Skill Tests permite evaluarea rapida si usoara a cunostintelor, aptitudinilor si abilitatilor candidatilor.

Profil Servicii de Sanatate

Profilul de Servicii de Sanatate identifica angajatii cu performanta de top si pe cei cu performanta cea mai scazuta în domeniul serviciilor adresate pacientilor.

Seria de Evaluari a Abilitatilor Medicale

Cu ajutorul evaluarilor aptitudinilor medicale oferite de Skill Tests, va puteti evalua candidatii pentru pozitiile de prestatori de servicii de sanatate rapid si cu usurinta.

Profilul Succesului la Locul de Munca

Profilul Succesului la Locul de Munca este creat cu scopul de a evalua competentele de baza ale candidatilor.

Seria de Evaluari în Vânzari de tip Retail

Cu ajutorul Evaluarilor în Vânzari de tip Retail puteti testa rapid si eficient candidatii pentru pozitii care implica interactiuni cu clientii pentru a determina masura în care acestia detin cunostintele, aptitudinile si abilitatile necesare.

Evaluari ale Expertizei în ICD-10

Suita de evaluari a expertizei în ICD-10 a Skill Tests va asigura fapt ca echipa dumneavoastra actuala si candidatii dumneavoastra sunt la curent cu cele mai importante si frecvent utilizate coduri.

Microsoft Office

Tehnologia noastra faciliteaza configurarea testelor dedicate produselor MS Office, a subiectelor si chiar a sarcinilor specifice ce conteaza cel mai mult pentru dumneavoastra.

Skill Tests

Evaluari pre-angajare la standarde internationale

Skill Tests - Solutiile noastre

Solutiile noastre reprezinta o metoda simpla, eficienta si usor accesibila pentru a evalua abilitatile specifice ale candidatilor

Evaluarea Rationamentului la Locul de Munca

Evaluarea Rationamentului la Locul de Munca a Skill Tests a fost creata pentru a testa aptitudinile si abilitatile cognitive generale.