Andreea Petruș, MA

Managing Director @ Skill Tests

Andreea este Managing Director al Skill Tests. Experiența ei profesională este una diversă, incluzând proiecte de audit și consultanță pentru bănci comerciale, precum și livrarea de training-uri organizaționale și intervenții de dezvoltare pentru companii din industrii variate. Este lector asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și consilier și psihoterapeut orientat pe resurse și soluții.

Andrei Ion, PhD

Consultant @ Skill Tests

Andrei este expert în identificarea și evaluarea talentelor, Andrei coordonând peste 400 de proiecte în diverse domenii de business. El este Profesor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și membru al European Association of Psychological Assessment, International Test Commission și Association of Industrial and Organizational Psychology. A publicat numeroase lucrări de specialitate în cele mai prestigioase publicații din domeniu: European Journal of Psychological Assessment, International Journal of Selection and Assessment, Journal of Counseling Psychology.

Dragoș Iliescu, PhD

Consultanting Psychometrician @ Skill Tests

Dragoș este profesor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Este specializat în evaluare psihologică, teste și testare și psihologia muncii și organizațională. Are de peste 20 de ani o carieră legată de testarea psihologică, atât în România cât și la nivel internațional.

Alexandru-Andrei Sîrbu, BA

Psychologist/Consultant @ Skill Tests

Alexandru este psiholog consultant în cadrul Skill Tests, Administrative Assistant în cadrul Asociației Psihologilor din România (APR), student masterand în cadrul programului de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane al Facultății de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea din București, precum și voluntar al Asociației de Psihologie Industrial Organizațională (APIO) și membru al ResearchCentral.