Despre noi

Skill Tests înseamnă o echipă de psihologi organizaționali dedicați unei misiuni tot mai dificile: eficientizarea deciziilor de angajare cu scopul de a crește probabilitatea obținerii unei performanțe bune și scăderii fluctuației de personal și a comportamentelor nedorite din partea candidaților selectați.

Pentru îndeplinirea acestei misiuni, aducem pe piața din România unul dintre cele mai comprehensive cataloage cu soluții de testare, cu soluții scalabile și accesibile din punct de vedere financiar inclusiv companiilor mici și medii, administrabile prin intermediul unei platforme online.

Fie că reprezinți o companie de transport auto care caută șoferi de încredere, fie că reprezinți o bancă în căutare de contabili sau un restaurant care are nevoie de chelneri, Skill Tests are teste dedicate domeniului tău. Instrumentele noastre merg dincolo de evaluarea caracteristicilor generale ale unui candidat și identifică exact acel set de aptitudini, cunoștințe și abilități relevante pentru angajatul tău optim.

În plus, soluțiile noastre sunt configurate pentru o experiență de utilizare ușoară pentru ambele părți:

Skill Tests pentru HR-i și managerii de recrutare și selecție
Sute de soluții de evaluare cu eficiență dovedită
Un cont gestionabil integral online/mobile
Rapoarte complete și ușor de interpretat, care ușurează deciziile de angajare
Cel mai bun raport cost/beneficiu din industria de evaluare psihologică

Skill Tests pentru candidați
Experiență de testare excelentă și facilă, indiferent de dispozitivul folosit (smartphone/ tabletă/PC)
Teste și simulări multi-media realiste și captivante
Posibilitatea obținerii unei certificări pentru o competență specifică

Echipa

Andreea Petruș, MA

Managing Director @ Skill Tests

Andreea este Managing Director al Skill Tests. Experiența ei profesională este una diversă, incluzând proiecte de audit și consultanță pentru bănci comerciale, precum și livrarea de training-uri organizaționale și intervenții de dezvoltare pentru companii din industrii variate. Este lector asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și consilier și psihoterapeut orientat pe resurse și soluții.

Andrei Ion, PhD

Consultant @ Skill Tests

Andrei este expert în identificarea și evaluarea talentelor, Andrei coordonând peste 400 de proiecte în diverse domenii de business. El este Profesor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și membru al European Association of Psychological Assessment, International Test Commission și Association of Industrial and Organizational Psychology. A publicat numeroase lucrări de specialitate în cele mai prestigioase publicații din domeniu: European Journal of Psychological Assessment, International Journal of Selection and Assessment, Journal of Counseling Psychology.

Dragoș Iliescu, PhD

Consultanting Psychometrician @ Skill Tests

Dragoș este profesor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Este specializat în evaluare psihologică, teste și testare și psihologia muncii și organizațională. Are de peste 20 de ani o carieră legată de testarea psihologică, atât în România cât și la nivel internațional.

Alexandru-Andrei Sîrbu, BA

Psychologist/Consultant @ Skill Tests

Alexandru este psiholog consultant în cadrul Skill Tests, Administrative Assistant în cadrul Asociației Psihologilor din România (APR), student masterand în cadrul programului de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane al Facultății de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea din București, precum și voluntar al Asociației de Psihologie Industrial Organizațională (APIO) și membru al ResearchCentral.